Newblend - Mark

Hoi, ik ben Mark, jouw
IT-vertrouwenspersoon.

Weet ik waar ik het over heb. Ik zag de vele ontwikkelingen in IT de afgelopen jaren, maar ook de bedreigingen die dat met zich bracht. Meer en meer kwam de nadruk te liggen op de ‘veilige werkomgeving’, voor zowel de thuiswerker als de werknemer in kantoren en kantoortuinen. Ik zag ook dat mensen zich zorgen maken, vragen hebben, maar niet altijd de kennis in huis om de juiste keuze te maken. Laat staan de inrichting zelf te doen.

Met Newblend richt ik me daarom de afgelopen jaren op het ondersteunen van de particuliere en zakelijke klant bij de inrichting en het beheer van een betrouwbare werkomgeving.

Mijn kracht is dat ik écht oog heb voor mensen. Ik ben een mensenmens. Dat zorgt ervoor dat ik jouw vragen en frustraties snel in kaart breng en je voorzie van advies op maat. Tijdens de implementatie en de fase van service & support, blijf ik persoonlijk met je in contact en speel ik met slimme IT-oplossingen in op de wensen die jij hebt.

Continuïteit en kwaliteit borg ik samen met mijn brede netwerk van specialisten die ik inzet als er een vraag is. Zo is er altijd een oplossing voor jouw probleem.

Genoeg over mij! Ik hoor graag jouw verhaal.